Eindelijk dan wat te lezen op deze website!

Zoals te lezen was in onze nieuwsbrief zitten we al ruim een half jaar zonder internet. Maar we vertrouwen er op dat we voor 1 januari 2010 verbinding hebben met de buitenwereld. Op onze 30e trouwdag dan toch eindelijke het eerste (zeer) korte berichtje.
We zijn nu aan het einde van bijna 3 weken Nederland. We zijn voor de 3e keer Opa en Oma geworden. Tjitske en Daniel hebben op 4 december een prachtige zoon gekregen, Joshua Timothy. God is goed!! We zijn onze Hemels Vader dankbaar voor de vele zegingen die hij ons gaf!
De afgelopen tijd hebben we veel van onze kinderen en kleinkinderen genoten, vele bezoekjes afgelegd en gesprekken met kantoor gehad. Ook nagedacht en gebrainstormd met diverse mensen wat we naast onze beheerderstaak gaan oppakken.
De verwachting is dat er begin januari (2010) een aparte website hiervoor in de lucht is.
Tot zover dit eerste bericht. we wensen jullie alle fijne feestdagen en een gezegend 2010!

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.